Maroc chat

Een echte Marokkochat? Jazeker. Bij ons vind je een heuse Marokkochat die speciaal opgezet is voor mensen met een Marokkaanse achtergrond. In Nederland alleen al zijn meer dan 400.000 mensen met een Marokkaanse achtergrond. Bijna 30 procent van deze mensen woont alleen. En wanneer jij een van die mensen bent, dan is het af en toe wel heel erg prettig wanneer je even een praatje kunt maken met mensen die een soortgelijke achtergrond hebben natuurlijk. Dat is wat je vindt bij onze chat Maroc.

Gezellig praten in de Marokko chat

We kunnen ons goed voorstellen dat je eens in gesprek wilt met iemand die snapt waar je vandaan komt. Ongeacht of je de eerste, tweede of derde generatie bent. En wanneer die persoon niet alleen Nederlands kan, maar ook mee kan praten met de juiste termen wanneer het om religie gaat. Aangezien alle mensen deel kunnen nemen aan de chat, is het wel belangrijk dat de sfeer goed blijft. Ruzies en persoonlijke vetes vecht je daarom nooit uit op de publiekelijke Marokkochat. Zulke situaties leg je gewoon even persoonlijk bij, zodat de sfeer optimaal blijft.

Hoe veilig is de chat Maroc eigenlijk?

We gebruiken veilige software en hebben jouw anonimiteit hoog in het vaandel staan op de website. Maar het is belangrijk om je er hier even op te wijzen dat je in de chat Marokko zelf je privacy ook even in de gaten moet houden. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om je persoonlijke gegevens te delen. Je volledige naam kan genoeg zijn om je adres te vinden. Een telefoonnummer geven raden we ook sterk af.

We zijn de Marokkochat juist gestart om een veilig platform te creëren waarop je met iedereen kunt praten. De chat is gewoon 24 uur per dag geopend en dat 7 dagen per week, zodat je altijd via ons in contact kunt komen met andere mensen. Spreek je graag dezelfde mensen nog eens? Dan is het verstandig om een vast pseudoniem te kiezen. Zo kunnen je vaste gesprekspartners je namelijk makkelijk herkennen aan je naam.

Daarnaast is dit aan te raden omdat op deze manier alle punten van de quiz opgeteld worden en je dus je score niet verliest. Een andere reden om elke keer dezelfde naam te kiezen, is omdat je op die manier je naam veel makkelijker kunt onthouden. Dat is praktisch wanneer je een keer op een andere plek in wilt loggen of op een ander apparaat.

Wordt de chat in de gaten gehouden?

Geen enkele chat kan tegenwoordig zonder toezicht. Er zijn namelijk altijd mensen die er een zooitje van willen maken. Daarom gebruiken we software en zijn er altijd admins aanwezig. Die letten echt niet op elk woord dat langskomt, maar ze grijpen wel in wanneer je de regels overtreedt. Bij een milde overtreding volgt eerst een waarschuwing. Herhaaldelijke overtredingen kunnen ervoor zorgen dat je uit de chat verwijderd wordt, omdat het natuurlijk voor iedereen leuk moet blijven.

Hoe werkt de quiz in de Maroc chat?

In een apart tabblad in de chat vind je de quiz. Deze is leuk wanneer er even niemand is waarmee je kunt praten in de Marokkochat of wanneer je gewoon even je hersens aan het werk wilt zetten. De computer stelt vragen. Wanneer er geen antwoord komt, worden er steeds meer hints gegeven. Wordt het antwoord niet geraden, dan komt de volgende vraag. Heb jij als eerste het goede antwoord op de vraag te pakken? Dan krijg je een punt.

Gebruik je elke keer dezelfde naam tijdens het spelen? Dan zie je dat je telkens hoger in de ranglijst komt wanneer je het spelletje goed speelt. Weet je veel van de islam en heb je daarnaast veel algemene kennis? Dan is het zeker de moeite waard om het eens te proberen. Kun jij meekomen in de toplijsten?

Wat kost de chat voor Marokko?

 Voor onze gebruikers is de chat volledig gratis. De Marokko chat is gemakkelijk te gebruiken, je hebt er geen account voor nodig of inloggegevens. Ook hoef je geen euro te betalen. Dat hebben we expres gedaan, omdat we graag een platform willen bieden aan iedereen met een Marokkaanse achtergrond. Op die manier kunnen we het zo breed mogelijk houden – en dat betekent dat het gezelliger is voor jou wanneer er veel mensen zijn.

Wil je ons helpen om het nog leuker te maken? Nodig dan je vrienden ook uit. Dat kan via de social media, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de link naar de chat delen.

Alleen een Maroc chat?

We hebben niet alleen een Maroc chat op de website. Je vindt bij ons veel meer dan dat. Zo houden we je graag op de hoogte over het nieuws en achtergrondberichten. En mocht je tips of aanvullingen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Hoeveel mensen gebruiken de Marokkochat?

Er zijn steeds meer mensen die de chat voor Marokko gebruiken. Het aantal gebruikers neemt hard toe, zeker in de avonden kan het er gewoon druk zijn. Wil je graag persoonlijk spreken met iemand en is de publieke chat gewoon te druk? Dat kan gebeuren. Er zijn twee opties op dat moment. Je kunt ervoor kiezen om privé te praten met die persoon, wanneer hij of zij die optie niet uitgezet heeft. Ook kun je voice chat starten. Op die manier kun je het wat persoonlijker maken of gewoon ongestoord de discussie voortzetten over de onderwerpen waar jullie het over hadden.

Wanneer vijftig mensen of meer actief zijn op hetzelfde moment in de algemene chat, is het immers erg lastig om met één persoon te praten.

Uiteraard zijn we nog druk bezig met het verder opbouwen van de website, maar op dit moment heeft Maroc Chat al duizenden bezoekers per maand. Daarom raden we je sterk aan om de huisregels even door te nemen voordat je start met chatten in de Marokkochat. Hier staan overigens geen rare dingen in. Gebruik je vaker chats op het internet, dan weet je waarschijnlijk al dat ook wij ingrijpen bij seksistische opmerkingen, racisme en andere grove inbreuk op de waardigheid van andere personen.

Laten we het vooral leuk houden samen. Behandel anderen zoals je zelf ook behandeld wilt worden – en probeer dat ook te onthouden wanneer je in een verhitte discussie belandt. En anders zijn onze admins er natuurlijk nog.

Contact opnemen met ons

Wil je contact opnemen met de mensen achter Chat Maroc? Doe dit dan niet via de chat zelf, maar kijk even op de contactpagina naar de mogelijkheden om ons direct te pakken te krijgen. Je kunt ons alles vragen, voorstellen of tips geven over eventuele mogelijkheden in de toekomst. Wil je graag adverteren op de website, nu of straks, kijk dan vooral even naar de pagina die we voor adverteerders opgezet hebben. Hier vind je onder andere het aantal bezoekers en de manier waarop zij op onze website komen. Maroc Chat is een chat voor mensen met een Marokkaanse achtergrond en mensen die affiniteit voor de gemeenschap hebben. Het belangrijkste is dat we het samen een gezellig platform maken waarop iedereen welkom is, zodat we nog jaren door kunnen met de website en de gebruikers die op elk moment van de dag welkom zijn in onze Marokkochat.